Vårskor

Jag har nyss kommit hem från en låååång och skööön semester på Italien! Helt underbart.  Även om det var värt varenda öre att jogga och trampa i sanden på stranden så har jag nu lyckats slita ut mina skor helt fullständigt. Är det inte fula avtryck på sulan på mina sandaler och ballerinor så är det smutsfläckar och utslitet tyg. Tro mig, så här utslitna skor har jag aldrig haft tidigare.

Tur är väl att det finns så himla mycket fina skor i försäljning just nu. Jag har fått väldigt fina erbjudanden från Halens bland annat som satsat på mycket marknadsföring av sina nya skor. Var också inne på Nelly för ett tag sedan och såg deras stora sortiment.

Ankelskon

Bildtext: Sko från Nelly som slutar vid ankel. Denna sko är inget speciell i sig, utan det är formen, designen som jag gillar. Så himla snygga men tyvärr kan jag inte gå i dem.

Betyg: KissKissKiss

Gladiatorskon

Bildtext: Gladiatorskon från Nelly. Tyvärr kan inte alla bära upp den. Här krävs det kaxig attityd och stilkänsla för att få den rätta looken. Ibland tar det ett tag för att vänja sig vid det nya modet. Men jag gillar den!

Betyg:Money mouthMoney mouthMoney mouth Dyrt och kaxigt!

Skinnsandal

Bildtext: Halens skinnsandal är absolut ett alternativ till gladiatorskon. Lättare att bära för tjejer som inte riktigt har samma kaxiga framtoning. Denna är mer grann och faktiskt (tro mig) väldigt bekväm!

Betyg: KissKissKiss söt!

Mina favorit pumps

Bildtext: Så himla söta pumps. Man känner sig verkligen som en flickig barbiedocka i dessa. Perfekt till allt du har på dig för att få en extra färgklick. Sätt fötterna i fokus! Skorna är från halens.

Betyg:  KissKissKissKiss söt sötare sötast!

 

Lågkonjunkturs-alternativet! 

Basketskon som är bekväm, prisvärd och funkar år efter år. OBS!! Köp gärna en billig variant men se upp och kolla på tjockleken på sulan så att du inte får ont i tramdynan.

Bildtext: Sko från Ellos. Klassikern med basketskon som alltid går hem!

Skrivet 2009-04-15 15:29:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (2) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Vår mode 2009 | vårmode

Taggar: vårskor, skor, basketskor, gladiatorskor, pumps, sommarskor, billiga skor

Just nu värderat 1.0 av 1 människor

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

april 16. 2009 09:35

paula

Hej!

Alltid lika kul att se dina fina blogginlägg.
Vi tycker det är jättekul! Har du sett att du
hamnar på vår förstasida när du bloggar?

Ha det bäst!
Paula

paula

april 16. 2009 15:32

Svar från Marlene

Hej. Tack så mycket. Vad glad jag blir. Har sett Halens fina nyhetsutskick på eposten! Så snygga skor! Smile Även hemsidan verkar fått ett vårlyft! Tack för era fina ord.

Svar från Marlene

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 25. 2018 02:48