Rea på korsetten

Vill man fynda billiga och sexiga bikini, underkläder, strumpbyxor, nattlinnen och korsetter, då ska man göra ett besök på korsetten.se! Det är många som är återförsäljare åt deras märken, skillnaden är dock att de är mycket mer prisvärda. Sammanfattande kan man säga att de har underkläder som är mer unika och exklusiva för speciella stunder. Letar man efter hållbarhet och kvalité, ska man dock hålla sig till bomullstrosor - detta är underkläder som inte är tänkta att användas varje dag.

Bildtext: Korsetten.se har just nu rea på bikinis. En vit bikini är väldigt snygg med en brun bränna till. Dessutom gör färgen att man ser brunare ut. Kvalitén brukar vara lite sämre hos korsetten när det gäller underkläder, det är mycket handtvätt som gäller. Bra att det är rea men lite dyr fortfarande kanske. Ligger på ca: 400 kr för båda delarna.

Betyg: Kiss Kiss

 

Bildtext: Nattlinne i satin, väldigt härlig färg, axelbandslös med dragkedja i sidan och stor rosett framtill. Underbar klänning med väldigt bra passform. Finns i flera storlekar. Nu ett pris under 400 kr. Passa på!

Betyg: Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

 

Korsetter

Om det är något korsetten.se har stor utbud av så är det just korsetter :) De har ett stort sortiment på ledande märken och kan bäras upp på allt mellan bröllop till nattklubb. En korsett tycker jag är speciellt fint till jeans och en midekorsett tillsammans med en blus eller t-shirt med finbyxor är väldigt lyxigt.

 

Bildtext: Enkel korsett som passar väldigt bra till ett par jeans eller finbyxor. Passar faktiskt till allt. Gör att du får en exklusiv look snabbt och enkelt. Dock inte på rea, men väldigt prisvärd. Pris ca: 600 kr.

Betyg: Kiss Kiss Kiss Kiss

 

 

Bildtext: Svart, svart, svart. Alla gillar vi svarta kläder - passar alla och passar alla tillfällen! Denna korsett är verkligen en riktig festblåsa! Avtagbara stumpebandshållare, snörning bak och inbyggda skenor för bättre stabilitet dock bör man vara väldigt smal och ta rätt storlek för skenorna kan göra väldigt ont annars. ;) Ett plus för det låga priset ca: 300 kr.

Betyg: Kiss Kiss Kiss

 

Bildtext: Så par man det bästa till sist, brudens underkläder. Detta är verkligen en korsett som passar perfekt till den som älskar lyxiga underkläder. Fest och bröllops korsett i spets på ovan och i underkanten. Mjuka skenor som formar och korsettsnörning i bak och hyskknäppning framtill. Avtagbara och justerbara strumpbandshållare om trosorna ingår. Går dessutom ha stay-up istället om man inte gillar strumpeband. Riktigt underbar!

Betyg: Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss Full pott! :)

Alla bilder är tagna från korsetten.se

Skrivet 2008-09-10 13:21:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Rea/fynd | Underkläder

Taggar: underkläder, bröllop, fest, stay-up, bröllopskläder, korsett, bikini, damunderkläder

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 25. 2018 03:04