Ph:n - a giant step for manhood?

Nu kommer det som vi väntat på länge, ett framsteg i jämlikheten! Visst är det orättvist att kvinnor kan trolla fram större byst om inte killar kan trolla fram ett större paket? Svenska underklädesmärket Frigo lanserar under devisen ”A small step for man – a giant step for manhood” en ph. Genom att stoppa in ditt allra heligaste i en särskild ficka uppnås motsvarande effekt som kvinnor får av en push up-behå. Nu behöver ni inte en socka i skrevet länge!

Bildtext: Konstruktion av push-up ph.

kingmagazine har man låtit modeskapare tycka till om den nya ph.

Elin Kling, moderedaktör på SOLO menar att det inte är okej för killar att "lyfta sig" på detta sättet. Hon tycker det är osexigt.
Min kommentar: Kalsongen är inte osexig däremot Elins uttalande, istället för att vara negativ till nyheter tycker jag de ska bli kul att se om det finns en marknad för den nya kalsongen och självklart är det okej för killar att "lyfta sig".

Cecilia Blankens, moderedaktör Expressen menar också att det inte är okej att "lyfta sig" hon vill att killar ska vara platt och fint och ingen antydan till något. Hon menar att killar inte vill se några ”camel toes” vill vi tjejer inte se någon pungstruktur.
Min kommentar: Cecilia verkar inte ha mycket till sexliv. Platta killar.. hon kanske är mer intresserad av tjejer verkar det som.

Ebba von Sydow, på veckorevyn ger dock ph tummen upp. Hon tycker det är ett fritt val för killar och skulle inte bli förvånad om det blev en succé.
Min kommentar: Trodde aldrig att jag skulle hålla med Ebba, men så dumt är det faktiskt inte. Ska bli kul å se om herrarna tar till sig innovationen.

Jonna Bergh, Glamour. Tycker det är helt okej för killar att "lyfta sig" hon anser att Kvinnor gör ju samma sak med andra delar av kroppen, och det anses ju vara okej. Däremot tror jag kanske inte att kvinnor går igång det, det kan nog snarare ha motsatt effekt. Det kan ju se lite "strandraggigt" ut – lite för mycket, lite för tidigt.
Min kommentar: Kul att hon är ärlig till skillad från de andra tre modekopiorna.

Karin Zytomierska, fitnest.se: Tycker innovationen är grym. Klart att det är okej för killar att lyfta ballarna. Det är ju precis samma sak som att tjejer lyfter tuttarna i push-up-bh. Sen när man kommer hem kan tjejen släppa ner pattarna och snubben kan släppa ner pungen – ha ha! Grymt, ju! Hennes slutgiltiga betyg blir:  Det är väl toppen att det finns ett en kalling för snubbar med hängpung. Dock kan jag inte se hur detta ska göra sig synligt då inte allt för många killar går med så tajta brallor så att du ser om de har en hängpung eller inte. Jag tror att den här kallingen är till för att pungen inte ska skava mot pillefjongen. Det är tydligen ett problem som killar kan ha. Men vad vet jag?! Jag har ju ingen dick.
Min kommentar: Äntligen att någon kommenterade det, alla modeskapare de har intervjuat har ingen dick. Varför ska en man ha ett godkännande från en kvinna? Skulle vara kul att testa fastän jag inte har någon dick.

Läs mer på

Kingmagazine

MSN

GP

 

Skrivet 2008-10-13 14:56:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (1) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Mode för herrar | Underkläder

Taggar: kalsonger, push-up kalsonger

Just nu värderat 3.0 av 2 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

november 14. 2008 15:01

Torpeden

Nämen! Jag tycker så här: varför inte köpa kalsonger med en inbyggd dildo? Ser bättre under jeansen och man får mycket gratishjälp när man får oväntade och dåligt tajmade krav.

Torpeden

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]



Live överblick

maj 25. 2018 02:53