Mina favoriter denna vecka - Allt från Ellos

Jag älskar verkligen lila, blått och rött. Höstens färger är verkligen mina favoriter.

Afterwork-klänningen och julklänningen

Tulpanforad klänning med rynkeffekter.

 

Visst är det härligt att hitta en klänning med mycket fina detaljer. Inget skärp behövs utan klänningen har redan både rynkeffekter som band i midjan. Dessutom är den blommig och härligt röd. Kan användas både på julfesten, fint som vardags. Tycker framför allt om längden och stadiga axelband. En klänning man inte fryser i.

Betyg: KissKissKissKiss 

Twist and tango klänning

Lite dyr, men samtidigt en klänning som passar till allt och funkar jämt. Skitsnygg när den sticker ut under en tjock tröja eller jacka. Du kan ha en polojumper under och använda den till vardags. Eller skippa polojumpern och ha den till bara axlar till fest.

Betyg: KissKissKissKiss Kiss 

Härlig läcker lila klänning/topp. Perfekt när det ska vankas afterwork.

 

 

Typiskt sådant linne som man bara kan slänga över sig och du är klar på nolltid. Finns i flera färger, men jag tycker självklart att du ska vara festens primadonna och sätta på dig en färgstark färg. Även denna är tulpanformad och med rynk. Jag hade önskat att den gick upp i ryggen, men samtidigt allt kan man inte få.. å priset är inget jag vill klaga på.

Betyg: KissKissKiss

Julklänning

Julklänning att bära på julfesten? Julafton? Eller kanske till och med nyår? Funkar också till kräftskivan och till halloween. Klänningen blir aldrig omodern och du kommer garanterat komma i rampljuset. Denna är helt fantastisk!

Betyg: KissKissKissKissKiss 

Jultunika.

En tunika som inte är lika lyxig som klänningen ovan. Dock en klänning som passar i fler sammanhang. Absolut värt sitt pris och skulle med fördel bäras hela decembermånad för att bättra på julstämningen!

Betyg: KissKissKissKissKiss Prisvärd!

Vardagstoppar

Topp med fransar

Jag har tittat på flera olika toppar med fransar. Vet att Bubbleroom har en väldigt fint långt linne också, dock för dubbla priset. Detta är en hösttröja och recentionerna på sidan är väldigt bra.

Betyg: KissKissKiss 

Underbar topp

Topp med oversize arm och härligt långa längder på sidorna. Dessutom fint märke på magen. Ser dock lite kallt ut, och lite tunt. Går att använda året om.

Betyg: KissKissKiss

Affärskvinnans outfits i höst

Affärskvinnas snyggaste dress.

Kostymbyxor i all ära, men vad är inte en korsettklänning? Klänningen är trendig och varm. Ett köp du inte kommer ångra.

Betyg: KissKissKissKissKiss 

Jackor

Höstjacka i härlig lila

Hitta en jacka med lite färg i höst. Det är mycket roligare att ha en färg än vara klädd som alla andra i svart eller grått.

Betyg: KissKissKissKissKiss Prisvärd!

Skrivet 2009-10-14 08:12:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Modekläder | Vinterkläder 2009

Taggar: jacka, jackor, julfest, julklänning, julen, röd klänning, toppar, tropp

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]



Live överblick

maj 25. 2018 03:06