Första kommentaren * ank- smycke

Jag har varit så ledsen för att ingen kommentarar mina inlägg, trots att jag har flera hundra besökare per dag. Men nu upptäckte jag att jag fick min första kommentar på denna blogg i november... Å då har jag inte svarat?!!! Jag har inte sett det!! Förlåt. Det var ett så fint romantiskt inlägg så att mina ögon smälte av ordgodis. Det var från en kille som ville köpa ett hängsmycke avbildat som en anka till sin flickvän.. å undrade om jag visste var han kunde få tag i detta. Hoppas du kommer tillbaka. Jag kan ge dig några tips, dessutom har varit ute å surfat runt åt dig. 

Nu ska jag ge er lite tips:

Tips 1

Vill man ha ett specifikt smycke, så kan man alltid höra med sin lokala smyckessäljare oftast har de stora kataloger, där man kan beställa mänger av smycken som de inte har i butiken. Detta kan dock ta några dagar till några veckor. 

Tips 2

Sök upp en smyckesaffär som gör egna smycken. Dock lite dyrare men inte så farligt som man kan tro. Jag köpte ett hänge till ett halsband avbildad som en groda som fastnat med foten i kedjan för ca: 400 kr. Inte så dyrt för att endast finnas i ett exemplar. 

Tips 3

Sök på google, det finns mänger med smyckesbutiker, sök på "silver anka", "djur hänge", "silverhänge, "anka hänge", sök i alla mängder av kombinationer. 

 

Mina sökningar på ank-hängen smycken:


 
Bildtext: En anka var svår att hitta, men jag hittade denna sköldpadda på silvershop.se. 


Bildtext: Zylber.se har vädligt många djur som smycken. Men dock ingen anka, som jag hittade.

Jag vet att jag sett smycken med ankor dock, dels finns det en annorlunda smyckesaffär i Nordstan i Göteborg. Eftersom jag inte vet varifrån du kommer är det svårt att föreslå affärer. Men jag skulle dock kolla in stora smyckeskedjor och kolla på deras sortiment innan man går till mindre lågpris smyckesaffärers om glitter. Lycka till!

Skrivet 2009-02-02 16:23:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (1) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Smycken

Taggar: smycken, smyckesaffär

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

februari 5. 2009 16:52

Linda

Svårt att hitta kommentarknappen

Linda

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 25. 2018 03:11