Höst/vinter-jacka

Mitt senaste inköp är en jacka från Ellos. Jag förknippar postorder med hyfsat billigt men vill man vara fin får plånboken lida pin.  Jag tycker att det är viktigt att lägga lite pengar på en höst/vinterjacka, det är värt pengarna. Främst ska jackan fylla funktionen att värma och därefter ska man trivas i sin jacka. Detta är ett plagg som ska passa till allt och ska användas varje dag. Vill man dock ha en bra och fin jacka, gäller det att vara ute i god tid annars finns det risk för att de tar slut. 

Supersnygg!

Jacka ifrån Nelly i svart och vitt. Kul att inte endast satsa på enfärgade neutrala färger men åndå välja en klassiker i svart och vit. I höst och vinter kommer vi se många jackor med stora markerande knappar, gärna dubbel och höga kragar. Detta precis som förra året. Denna jackamodell går lite längre ner och slutar strax under rumpan. Lägg märke till skinnskorna och kuvertväskan.
Själv tycker jag att jackan ser väldigt kall ut, genom att den är väldigt uppknäppt och A-lnjeformade armar kommer det komma in mycket luft. Denna jacka är inget jag skulle välja att rekommendera.   

Betyg: Undecided Burr.. vad kallt! 

Ellos har också satsat på en liknade variant av jacka. Jackan går också i mönstrat svart och vitt. Har markerade stora knappar och kan dras åt i midjan med skärpet. Den är något kortare och slutar i midjan. Ett plus på jackan är den stora kragen som gör att jackan ser varm ut men ändå elegant. Ser också ut som behaglig att röra sig i med plats för svängrum i armarna. Jackan är en aning öppen i armen men tillsammans med ett par skinnhandskar är nog detta inget problem. Detta är klart en av mina favoriter. Ett minus för att den måste kompletteras med en varmare vinterjacka om det faktiskt skulle komma snö i år.

Betyg:  CoolCoolCoolCool cool!

 

Denna jacka finns också på Nelly, lite "påse-mode" vi sett tidigare av visar sig i denna jacka. Den extra detaljen med stora knappar och frans gör att jackan ser elegant och kvinnlig ut. Den framhäver också rumpan genom att den är tulpanutformad. Ser dock lite kall ut tycker jag, men ett plus för de makerade armarna och halsen samt att den är varm kring armleden.

Betyg: Cool Cool Cool  Söt och prydlig!

 


Från mitt favorit klädesmärke ICHI finns denna söta sak. skinnjacka har kanske haft sin storhetsperiod kanske ni tycker men fungerar fortfarande väldigt bra. Jag har faktiskt själv inköpt denna och är än så länge väldigt nöjd. En jacka som kostar under 500-lappen och som sitter som smor. Den är faktiskt väldigt varm tack vare muddarna i armarna och den höga kragen (som verkar vara helt rätt för hösten 2008). Skinn är ett måste och väldigt snyggt. Finns på nelly och b-young att köpa.

Betyg: Cool Cool CoolCool  Helnöjd!

 

Här har vi en tuff kappa för de som verkligen vill sätta färg på sin vardag. Elegant med extra markering vid kappans slut. Kan bäras med en klänning under och visa benen. Snyggt med en svart väska till och skinnhandskar såklart! Hög krage, markerade knappar, A-linjeformad.. det har vi sett tidigare. Ser varm och go ut och kan nog användas hela vintern om du inte tänkt att pulsa omkring i snön och bygga snökojor. 

Betyg: CoolCoolCoolCoolCool supersnygg!

Skrivet 2008-08-22 09:16:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Modekläder | Höst/Vinter mode 2008

Taggar: jacka, jackor, vinterjackor, snö, skinnhandskar, väska

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 25. 2018 03:06