Fina underkläder från Lindex

Jag tycker Lindex har blivit bättre och bättre på snygga kläder och hänga med i modet. Främst tycker jag att Lindex är bäst på damunderkläder. Deras bas underkläder 3 för 1 är verkligen toppen, sen brukar också Lindex komma ut med många fina underkläder till jul. Blev dock lite besviken när jag upptäckte att deras nuvarnade sortiment på deras webbshop enbart bestod av tråkiga svart, blå och gråa Bh-sorter. Snart kanske vi får se på lite finare BH-ar. Den enda BH:n jag fastnade för var denna båg-Bh som verkligen var söt och enkel.

På min önskelista som jag ska ge till tomten, kommer garanterat en fin flanellpyjamas från Lindex finnas med på.

 

Skrivet 2008-11-07 10:37:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (2) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Modekläder | Underkläder

Taggar: lindex, flanellpyjamas, damunderkläder, båg-bh, bh, kläder

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

november 11. 2008 01:09

J

Hej!

Fin hemsida, jag undrar om du vet var man kan köpa specilla hängsmycken? Jag skulle vilja köpa en hängsmycke i form av en anka till min flickvän, men vet inte vart jag ska vända mig =) Hjälp?

J

februari 2. 2009 16:22

Marlene

Hej. Förlåt såg ditt meddelande väldigt sent. Jag skulle köpa på zylber.se de har många smycken som är avbildade som djur. Kul att du frågade!

Marlene

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 25. 2018 03:09