Den perfekta brudklänningen

Jag har nog inte tidigare insett hur svårt det är att faktiskt välja brudklänning, det finns väldigt många varianter att välja mellan. Igår var det mest tubtoppar som gällde och mycket klänning, volym eller släp. kan inte låta bli att titta på några till..

Bildtext: Denna klänning ser ut som en tvådelad klänning med en tuptopp skrynklad korsett upptill och mycket volym med släp nedtill. Men den har också en väldigt annorlunda detalj, ett kombinerat halsband med axelband av pärlor. (Bild från ideskradderiet)

Betyg: InnocentInnocentInnocentInnocent Oskuldsfull, plus för det fina halsbandet och pärlorna. Allt i ett och samma paket!

Bildtext: En väldigt vacker brud eller en väldigt vacker tärna. När jag är brud, vill jag visserligen gå klädd i vitt eftersom det är kanske det enda tillfälle som man får detta tillfälle. Men visst är denna klänning vacker? Jag gillar urringningen och den fina skurningen. Så himla söt! (Bild från ideskradderiet)

Betyg: InnocentInnocentInnocentInnocent Eftersom jag inte är så förtjust i halsband, så tycker jag att denna är perfekt. Här behöver man inget halsband, möjligtvis ett tunnt liten kärleksgåva. Klänningen känns påklädd och klarar de flesta väder. Både kyrklig som enkel vid bröllop utomlands. Detta är klart en favorit.

Bildtext: Här ser vi också en annan brudklänning, jag tror mig se att den är tvådelad och dessutom så läckert med axelbanden i pärlor. Ska jag ha en brudklänning med axelband, så ska det garanterat vara en sådan här! (Bild från ideskradderiet)

Betyg: InnocentInnocentInnocentInnocent Svårt att se hela klänningen men visst är axelbanden läckra- lyfter hela klänningen!

Bildtext: Påminner om balklänningen som grevinnan har i sound of music i scenen med förlovningsfesten, vad kan det vara inspirerat av 40-talet tro? Skulle kunna tänka mig att den är lätt att röra sig i men samtidigt väldigt elegant och vacker. (Bild från ideskradderiet)

Betyg: InnocentInnocentInnocentInnocentInnocent Om det vore ett vanlig plagg, skulle jag köpa den och bara ha den i garderoben för att titta på den ibland. Supersnygg klänning! Denna måste provas! 

Bildtext; Kunde inte låta bli att även kommentera denna brudklänning. Är det verkligen en brudklänning? En rockig sådan kanske? Ser utländsk ut.. kanske thailändskt? Jag skulle kunna bära den på bal men på bröllop.. tveksamt. (Bild från ideskradderiet)

Betyg: Innocent Svart är en väldigt tråkig färg på högtidliga fester. Inte riktigt min stil, tycker inte den är så vacker heller.

Skrivet 2008-10-03 08:40:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Tema - kläder | Bröllopskläder | Festkläder

Taggar: bröllop, brudklänning, bröllopskläder

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 25. 2018 03:13