Brudklänningar

Det finns tusen anledningar till att jag inte vill gifta mig, men det finns också en anledning till att jag garanterat vill gifta mig - bröllopsklänningen! Redan som barn gick man och lekte mamma, pappa, barn och sneglade på bröllopsporträttet i vardagsrummet. Där stod de människor man älskade mest i hela världen och såg så himla lyckliga ut och var välklädda upp till öronen. Ett bevis på äkta kärlek. För något år sedan gick det också ett program på TV om par som skulle gifta sig och man fick följa deras önskemål och utförande. Alla hade de olika stilar och visste hur de skulle ha det. Jag tycker mest att bröllop kostar pengar, är väldigt jobbigt att planera som att genomföra men att stå där på bröllopsdagen och träda in i rummet med världens finaste klänning och veta att idag ska jag få bli någons fru - det måste vara den härligaste känslan som finns.

Idag har jag alltså tänkt att bli inspirerad av de finaste klänningarna som finns nämligen bröllopsklänningar.

 

Bildtext: Här ser ni en bröllopsklänning som jag skulle vilja testa - inte köpa - utan testa. För bröllopsklänningar måste få ta tid att testa innan man beslutar sig, för detta är ett plagg man absolut inte vill ängra. Det som jag gillar hos denna maräng är att den är enkel och puffig nedtill. Dessutom är det väldigt fint med spetsarmarna. Eftersom det är spets på modet nu, så är det en underbar tid att gifta sig i. Enkelt och elegant med tubtopp-modell. (Bild från bröllopsbutiken)

Betyg: KissKissKissKiss Enkel och elegant, så fint med spets till.

 

Bildtext: Väldigt söt modell, jag tror dessutom att en är finare i verkligheten än på bild. Tycker den ser lite gammaldags ut, å rynkorna ser ut som när man glaserar en tårta. Men min dröm är att ha långt släp.. visserligen bökigt men väldigt vackert. (Bild från bröllopsbutiken)

Betyg: KissKissKiss Gammaldags, tubtoppmodell.. saknar att den är så slät. Kanske för lite detaljer?

 

Bildtext: Nu för tiden kan man gifta sig på många olika sätt. Skulle jag gift mig utomlands eller kanske på en äng.. så skulle det vara mycket möjligt att jag valt denna modell. Enkel, fast med detalj i midjan. Klänningen är A-formad som en klocka. (Bild från bröllopsbutiken)

Betyg: KissKissKiss Letar man efter en enkel, slät brudklänning ja då skulle jag inte tveka.

 

Bildtext: Här är bröllopsklänningen som har alla ingredienser, söta accessoarer i form av blomma, små guldiga brodyrer, markering vid axlar och släp. Gräddvit klänning med skrynklat tyg. (Bild från bröllopsbutiken)

Betyg: KissKissKiss Jag gillar den verkligen, men som sagt man måste testa innan man bestämmer sig. Jag är nog sugen på något annat ändå.

Bildtext: Fler vita klänningar. Omlott-skurning upptill, rynkor i höften som extra detalj och korsett knyttning i ryggen. Även denna klänning har långt släp. Jag tror att klänningens detaljer ger tjejer med små former lite finare former. Man framhäver både byst och höft i denna klänning + att knytningen i rygger blir den lite sexigare i brudgummens ögon. (Bild från bröllopsbutiken)

Betyg: KissKissKissKiss Säkert väldigt fin på dig med slank figur.

 

Bildtext: Här kan man snacka om gammaldags klänning. Jag kan inte bestämma mig om jag gillar den eller inte. Skulle nog rådfråga min kille innan jag valde den iaf. Tycker v-ringningen är vacker. Skulle vilja veta om den är virkad? Hade en linne i liknande skurning, den var underbar att ha på sig. Skulle nog absolut känna mig vacker i denna. Spets och dekorativt med ett smycke i midjan. (Bild från bröllopsbutiken)

Betyg: KissKissKiss Annorlunda brud och mycket vacker.

 

Bildtext: Det ser ut som bruden inte kan bära upp klänningen riktigt. Tubtopp, precis som de flesta bröllopsklänningar.. Frågan är om bröllopsbuketten sitter fast i klänningen eller om hon håller den bredvid.. går inte riktigt att se. Det ser ut som designer har blivit inspirerad av sänglakan med täcke och överkast. Kanske har tankarna gått överstyr till bröllopsnatten, klänningen kanske är en kombination av täcke och klänning.

Betyg: Kiss Nä denna gillade jag inte.

 

Bildtext: Jag gillar ju vitt, men den del brudar vill ha en färg på klänningen. Denna klänning kallas för bröllopsklänning, men om jag fick bestämma, så kanske kunde det vara ne klänning för tärnan.

Betyg: Kiss Ingen bröllopsklänning men kanske för tärnan.

 

Bildtext: Smaken är verkligen som baken. Men ska det inte vara vitt.. så kan jag nog tänka mig rosa. Fina detaljer och accessoarer med blommor. Skrynkligt tyg men framför allt små detlajer. Jag gillar det tajta korta klänningen och sen den stora marängen.. sött med lite släp.

Betyg: KissKissKissKiss Möjligen kanske..

 

Bildtext: Som en korsett upptill och som en gardin nertill.

Betyg: Kiss Nej nej nej..

 

Bildtext: Vid första blicken gillade jag den inte alls. Men med tanke på att jag är kort och passar i korta kjolar.. så varför inte? Denna skulle jag definitiv prova. Tubtop- känns som det är tuptop som gäller nu. Gulddetaljer och stort nedtill.. kanske lite carola-looken över klänningen.. flygande änglar. (Bild från bröllopsbutiken)

Betyg: KissKissKissKiss Definitivt prova!

Hittade tyvärr inte den klänning jag sökte men ska leta mera. Alla klänningar är från bröllopsbutiken.

Skrivet 2008-10-02 15:48:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Tema - kläder | Bröllopskläder | Festkläder

Taggar: bröllopsklänningar, klänningar, bröllop, brudklänningar

Just nu värderat 1.0 av 1 människor

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 24. 2018 18:43