Bränn pengar på löningsdagen

Vår ventilation på jobbet har gått sönder och det är strålande väder, man skulle kunna tro att det är sommar. Resulteras i att det är som en bastu här inne. *puhh* 
Idag och imorn kommer det också vara fullproppat i alla affärer, nu är det äntligen löningsdag!! Förra månadens räkningar knäckte min ekonomi, så denna månad ska jag försöka hålla i pengarna. Funderar på att åka till lågpriskedjan Ullared, frågan är dock om man hittar något där? Jag brukar visserligen köpa på mig ett lager med trosor och strumpor men mycket mer i klädväg brukar det inte bli. Många gånger har jag blivit arg på mig själv genom att köpt "billigt" men sen inte använt. Men sockar och trosor det kan man iaf köpa. Nu var det visserligen ett tag sedan jag var där, kanske finns något ändå...

I samband med löningsdag så är inte affärerna långsamma på att skicka ut reklam om köp här, köp där. Jag fick bland annat mail från Uppercut (som är mina favoriter när det gäller herrunderkläder). Jag har till och med skickat mail till dem om att de ska börja med damunderkläder, vilket de gjort! =) Dock tycker jag inte de lyckats lika bra på den fronten, fast nu har de ju damunderkläder i lager, vilket iaf är positivt.

Idag informerar Uppercutom att de fått in nya sexiga herrkalsonger från Björn Borg.

Bildtext: Björn borg underkläder i rosa för modiga killar som vågar stå ut.

Stora och små killrumpor.

Det är viktigt att välja kalsonger med omsorg, även om en del killar inte fattat det så är det inte sexigt med fula kalsoner eller för stora/ för små kalsoner eller söndriga kalsonger. Vill ni killar ha fredagsmys imorgon så är det dags att rusta upp. Kalsonger med korta ben är snygga på killar med mindre rumpa som framhäver rumpans form. Har man liten rumpa ska man satsa på korta ben och mönstrade kalsonger såsom randiga på tvären. Har man däremot stor rumpa satsa på långa ben som förlänger rumpan och benen och ger mer helhet. Svart förminskar och enfärgat är supersnyggt!

Bildtext: Kalsonger från Uppercut i märket Puma. Bredrandiga boxer, i grått och rosa, väldigt snygga på dig med liten bakstjärt! ;)

Damunderkläder

Jag vet inte om jag gillar märkesunderkläder på tjejer. Finns inga fina set för BH och trosor, däremot kan det fungera bra som sovplagg och märkestrosa till en T-shirt.
Detta var en trosa jag fastnade för dock, från Frank Dandy.

 

Skrivet 2008-09-25 13:08:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Mode för herrar | Underkläder

Taggar: kalsonger, trosor, damunderkläder, herrunderkläder, puma

Just nu värderat 3.0 av 2 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 25. 2018 02:50