Alternativ till plastikkirurgi

Det seriösa & smärtfria alternativet till plastikkirurgi, ja det har jag faktiskt provat. I måndags var jag på estetiska kliniken i Göteborg på Linnégatan och gjorde en Twin System Behandling. Kan lova att det var helt smärtfritt. En gång i månaden brukar jag göra en behandling. Så i söndags fick jag syn på en deal via Lets deal om behandling på Estetiska kliniken i Göteborg.

Jag har tidigare sett hur denna Twin System behandling används via dr Phil i Tv. Bahandlingen används för att avlägsna orenheter i kroppen. Den masserar på djupt och kommer åt. Ångrar att jag inte beställde en för hela kroppen. Jag tor verkligen att man behöver få igång blodomloppet. Nu efteråt känns huden helt len. Jag kan varmt rekommendera att gå dit, inte minst för den trevliga ägaren utan också för en väldigt bra behandling.

Skrivet 2012-09-24 15:20:00 by Linda

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Spa

Taggar: spa, behandling, twin, orenheter i kroppen

Just nu värderat 1.3 av 3 människor

  • Currently 1,333333/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Relaterade poster

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

  Country flag

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 20. 2018 13:28