Ikväll stylas Sverige om

Ikväll kl 21.00 går det ett bra program på kanal 7, Trinny Woodall och Susannah Constantine stylar om Sverige. Ikväll hjälper Trinny hippie-paret Ylva och Robert att passa in på 2012-talet. Har ni sett programet? Jag tycker det låter festligt.  .

Skrivet 2012-09-26 15:12:00 by Linda

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Kläder

Taggar: tv, serier, mode

Just nu värderat 1.5 av 7962 människor

 • Currently 1,483513/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Alternativ till plastikkirurgi

Det seriösa & smärtfria alternativet till plastikkirurgi, ja det har jag faktiskt provat. I måndags var jag på estetiska kliniken i Göteborg på Linnégatan och gjorde en Twin System Behandling. Kan lova att det var helt smärtfritt. En gång i månaden brukar jag göra en behandling. Så i söndags fick jag syn på en deal via Lets deal om behandling på Estetiska kliniken i Göteborg.

Jag har tidigare sett hur denna Twin System behandling används via dr Phil i Tv. Bahandlingen används för att avlägsna orenheter i kroppen. Den masserar på djupt och kommer åt. Ångrar att jag inte beställde en för hela kroppen. Jag tor verkligen att man behöver få igång blodomloppet. Nu efteråt känns huden helt len. Jag kan varmt rekommendera att gå dit, inte minst för den trevliga ägaren utan också för en väldigt bra behandling.

Skrivet 2012-09-24 15:20:00 by Linda

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Spa

Taggar: spa, behandling, twin, orenheter i kroppen

Just nu värderat 1.3 av 3 människor

 • Currently 1,333333/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Myskväll hemma eller Black Jack på puben?

Ikväll är det fotbollsmatch och utekväll för grabbarna. Antagligen blir det mycket öl, kortspel med black jack och mer öl. Jag tycker det är kul att man kan gå ut på olika håll ibland. Ikväll däremot känner jag inte för att gå ut.  Så valet var givet en myskväll hemma framför Black Jack på puben. Jag har istället laddat upp med att se filmen the Backup Plan och en godispåse. Bara slöa i soffan och ta det lugnt. Vad ska ni göra ikväll?

Skrivet 2012-09-23 18:30:00 by Linda

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Hos mig

Taggar: black jack, kortspel, fotboll, film, mys hemma

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Idag skulle jag göra en sak..

Hej, efter ett bra tags uppehåll så kommer jag börja blogga här på marleneofsweden igen. :) Ni kan väl ösa in med kommentarer om vad ni vill ha för artiklar. Idag blir det dock inget långt inlägg. För imorse när jag vaknade så skulle jag göra en sak. Å den saken har jag inte fått gjort ännu. Så först den saken.. å sen mer fritid. hehe.

Skrivet 2012-09-12 15:55:00 by Linda

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Personligt

Taggar:

Just nu värderat 1.5 av 16 människor

 • Currently 1,5/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5