vårmodet 2010

Har ni handlat något roligt på mellandagsrean? Jag brukar alltid passa på att köpa någon parfym till halva priset. Igår slog jag dessutom till på en parfym lotion från Hugo Boss. Jag smörjde in mig innan jag gick och lade mig igår och täcket doftade underbart imorse. Idag smörjde jag in mig vid sextiden imorse och nu fyra timmar senare, kan jag fortfarande känna doften. :) Luktar väldigt friskt, en vårdoft.

Gick förbi Gina Tricots skyltfönster och fastna för denna vardagstopp (nedan), i deras webbshop ser den inte så mycket ut för världen men jag tror den blir kanon över en vit tunika. Vad tror ni? Den finns i härlig mintgrön och lila också. Underbar!

 

Betyg: KissKissKiss Sätter färg på tillvaron!

Hitt till våren

Till våren verkar beige bli väldigt populärt, har sett flera hudnära färger i affärshyllorna det sista. Jag tror också på pastell färger som alltid, framför allt kommer aprikos, mintgrön och lila finnas på hyllorna. Ylva Alkman, design- och inköpschef för Lindex säger såhär om vårmodet 2010; "Vi har en ljus och färgstark säsong framför oss! Färg är stort för våren, båda ljusa hudtoner, ljusa pasteller och starkare färger, främst olika nyanser av aquatoner och koralltoner".

Om jag ska investera i ett plagg i vår, vilket är det?

"Du ska absolut investera i en ny, kort jacka. Antingen i denim, skinnimitation eller en uniformsinspirerad jacka. Ett par nya, blekta och gärna lite trasiga jeans är också något du måste ha i din vårgarderob". (Ylva Alkman)

Vad tycker du är det mest spännande inför nya säsongen?

Mest spännande är alla nya former och siluetter vi ser. Speciellt på överdelar kommer vi se mycket lek med volym och skärningar som man bär till smala jeggings, leggings eller treggings. (Ylva Alkman)

Satsa att köpa på REA

* Stora halsband, kommer bli en hit!
* Nitar
* Kort jacka, uniformjacka. Ex.
*Ljusa jeans

Jag hoppas på att djurtemat, päls och leopardmönster fortsätter dominera! Denna dress hittar ni hos Nelly och RUT M.FL.

Kort uniformjacka kommer bli hett i vår. Köp en på REAN.

Skrivet 2010-01-08 09:57:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (3) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Vårmodet 2010

Taggar: vårmodet 2010

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5