Min önskelista

 • Kära Tomten. 

Här kommer mina önskeklappar för i år. Jag lovar att jag varit väldigt snäll.  

 • Nattlinne /pyjamas.

Först och främst en egopresent till mig själv. Jag skulle vilja ha en varm flanell pyjamas så jag slipper frysa om natten. Det går bra med ett fint nattlinne också.

Jag älskar verkligen smycken. Såg att min favoritaffär Zylber hade fått in rättvisemärka smycken nu. Något fint till nyår skulle vara trevligt. Ringar, armband eller örhängen vill jag helst ha.

 • Fotvård /spaweekend

Jag har hört att man ska gå till fotvården 2 gånger per år och ta hand om sina fötter. Jag har aldrig i hela mitt liv gått till fotvården och det kanske tyvärr syns på mina fötter. Likaväl som man går till frisören, borde det vara självklart att gå till fotvården. Så det är verkligen något jag önskar mig. Men en helg på spa hade heller inte varit fel.  

 • Morgonrock för härliga morgonstunder

Morgonrock måste väl ändå vara det bästa plagget! Jag skulle så gärna vilka ha en lila. Kanske blir det lite lättare att gå upp på morgonen!

 • Tavla på dig och mig

En inramning på dig och mig är kanske ändå den bästa presenten! Önskar mig de självhäftande ramarna på vackravaggar.se

 • Klänningar!

Kanske inget jag behöver.. men jag älskar verkligen klänningar vilket ni säkert förstått vid detta lager.. Ja vi får se om det blir några mjuka härliga paket under julgranen i år!

 • En Get

Ja ni hörde rätt. Jag önskar mest av allt att någon annan fick mat på bordet.

Skrivet 2009-12-11 11:46:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Julklappar

Taggar: ge bort en get, önskelista, jul

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

ELLOS BIG MISTAKE

Fick igår ett nyhetsbrev från Ellos med tips om att de hade snuskigt billiga priser just nu på kläder. När jag klickade på länken idag, så kommer en sida upp "ursäkta röran, webbplatsen ligger just nu nere". Först och främst är det ett BIG MISTAKE att stänga ner en webbplatt så. Inte bara att det blir irriterade kunder som jag, utan också att de missar kunder. Hur som helst så hoppas jag att Ellos tycker det är värt detta. Sen för det andra så är det väl extremt pundat att skicka ut ett nyhetsbrev om att gå in på hemsidan.. när de har plockat ner den? Hallå? Har de ingen kommunikation mellan IT-avdelningen och marknadsföringsavdelningen på Ellos? Helt okej att en hemsida ligger nere men skicka inte ut mail om att jag ska gå in på den då! Stor mistake Elllos!

 

 

Mitt betyg till Ellos just nu: 0 --

Skrivet 2009-12-11 11:35:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Vinterkläder 2009

Taggar: ellos big mistake, ellos

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5