Ingen tvekan om att det är nya jeans

Jag var inne på www.yria.se och surfade runt. En väldigt seg sajt, ser inte så seriös ut. Fick syn på dessa byxor.. men vad är det som hänger i rumpan? Vid en förstorning, så såg jag att det var prislappen som de hade kvar på modellen... det har jag aldrig sett förrut. Ser väldigt dumt ut.

Skrivet 2009-05-26 15:46:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (1) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Modekläder

Taggar: jeans

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

 • Currently 5/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Så läcker kjol

Måste bara visa en kjol som jag blev helt förälskad i på Bubbelroom, visst är den läcker. Jag gillar även tröjan till, så himla snygg U-ringning!

Skrivet 2009-05-20 09:13:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Modekläder

Taggar: kjol

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Blondinbella om EU

Jag hörde på radion härromdagen att det var fler som röstade på Big Brother omröstningen än i förra EU-valet. Det är ju inte direkt chockerande eftersom dels det är lättare att rösta framför TV-soffan och dels för att fler är insatta i BB än i Europaparlamentsvalet. Däremot är det konstigt att fler inte försöker göra sig mer intresserade av EU. Jag hörde att ungefär 70% av alla politiska beslut inte görs av den svenska riksdagen eller regeringen utan kommer direkt från EU. Av den synpunkten känner jag att man bör sätta sig in i vad EU gör och behandlar för frågor. Men vem orkar det? Går det ens att förstå vad partierna står för när man i EU gör kompromisser för att nå sitt mål?
Om man jämför höger och vänster politik så hörde jag att moderaterna vill minska utsläppen med 30% medan socialdemokraterna ville minska utsläppen med 70%. Det är ju en väsentlig skillnad! Tala om att satsa på miljön! 
KD står ju för att abort ska bli olagligt medan de andra partierna vill att även andra länder ska få göra kostnadsfria aborter. Så visst är det skillnad. Mitt råd till er är att försök sätta sig in i vad politikerna står för och därefter rösta på det partiet som förespråkar er. Kolla på deras värderingar, överensstämmer dem med din?
Här ser ni Isabella Löwengrip som försöker sätta sig in i EU, genom att fråga politiker vad de tänker göra för att underlätta för att få folk att kunna plugga och jobba utomlands.
Egentligen handlar hennes fråga om "den fria rörligheten över gränserna", att man ska kunna få jobba i andra länder. Glöm inte bort att Isabella Löwengrip är medlem i moderaternas ungdomsförbund och detta är en fråga de kommer skrika ut i valrörelsen "Fri rörlighet över gränserna".
För oss andra som inte är insatta, vad menas då med "fri rörlighet"?? Om man skulle fråga Sverigedemokraterna så skulle de säga att man ska stänga gränserna för att annars kommer utlänningar och tar de svenska jobben. Nu vet ju alla att Sverigedemokraterna är rasistiska, men visst vill även jag att folk i Sverige ska ha jobb samtidigt som jag vill åka utomlands för att jobba. En sosse sa däremot att det är bra med "fri rörlighet" MEN om man ska jobba i Polen så ska polska avtal gälla, likaväl som om polacker ska jobba i Sverige så ska svenska kollektivavtal gälla. Det är ingen som tjänar på att få sämre arbetsvilkor (lägre lön, längre arbetsstider osv) oavsett om man ska jobba i USA eller i Sverige. Det betyder alltså att för att en fri rörlighet ska fungera så måste "Laval"-avtalet (tex ett avtal som säger att polska avtal gäller i Sverige) så måste detta upplösas. I annat fall Isabella, kommer det inte kunna bli en fri rörlighet.

Skrivet 2009-05-20 08:07:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier:

Taggar: fri rörlighet, eu, isabella löwengrip, europaparlamentsvalet, eu-val

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Spelning med the Killers

Min pojkvän är med och arrangerar lokala spelningar (se spelningar) och hans favoritband är the killers. Hade varit så roligt att köpa biljetter för att se dem, men tyvärr gör de bara en spelning i Sverige i år på Hultsfred. Kan heller inte se vilken dag de spelar, det gör mig lite arg. Suck..

Skrivet 2009-05-15 11:09:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier:

Taggar: the killers

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Snygga vardagsskor

Gud, jag har blåsor över hela fötterna! Promenerar varje dag till jobbet och får ta olika skor varje gång, får skoskav! Har kommit på att det går fortare att gå om jag har riktiga gympadojer, det blir mer gung i bena och dessutom ger det resultat, magen blir plattare och humöret bättre! Min sambo har föreslagit att köpa riktiga vandringskängor så jag slipper få skoskav. Men jag tycker inte de är snygga. Har köpt mig ett par basketskor men jag tycker faktiskt inte de är bekvämma. Tyvärr verkar det som jag är själv i hela världen med att tycka att de inte är bekvämma. Jag måste gå snett eller något.

Hittade iaf dessa snygga sneakers från Brandos. Visst ser de bekvämma ut, passar till allt. Sulan ser tjock ut, så man slipper känna stenarna man går på!

Skor från BRANDOS.se! 
Gravis: Tasha från BRANDOS.se

Även Nike-skor tycker jag är riktigt snyggt mest för märket skull. Men dessa skulle nog kunna funka med.

Skor från BRANDOS.se!
Nike: Wmns Sprint Sister från BRANDOS.se

Måste också visa ett par annorlunda sandaler. Hehe, ser ut som bigfot..  

Skor från BRANDOS.se!
Vibram Fivefingers: Sprint från BRANDOS.se

Skrivet 2009-05-13 09:08:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Skor

Taggar: vandringsskor, promenadskor, yrkesskor, sandaler, skor

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Ny kollektion på H&M

Läste på Icity att H&M har inlett ett designsamarbete med brittiska designern Matthew Williamson. Inspirationen kommer från den glamorösa jetset-resenären där eklektiska mönster och dekorationer möter exklusiva materialval som silke och paljetter. Kollektionen för våren 2009 innehåller allt från en byxdress till klänningar, toppar och välskurna plagg.

Hittade denna fina klänning från Matthew Williamson senaste kollektion för 2009. Min vän sa häromdagen när vi var och handlade på H&M att hon älskade påfågelmönster på kläder, jag tror mig aldrig ens ha sett påfågelmönster på kläder, men tydligen hade hon hittat många plagg. Kollektionen släpps ikväll står det i artikeln från Icity frågan är bara när inlägget skrevs? För H&M har ju garanterat liknande plagg i sin kollektion. Men visst kan man iaf hålla med om att påfågelmönster är annorlunda och känns väldigt exklusivt.  

Bildtext: Matthew Williamson senaste kollektion för våren 2009.

Skrivet 2009-05-12 11:44:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Designers

Taggar: matthew williamson, h&m, påfågelmönster

Bli den första att värdera denna post

 • Currently 0/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Badmode

Jag är på jakt efter en bikini vilket har inneburit att jag sprungit runt i varenda butik och letat. Därför har jag också fått en bra koll på vad som är hetaste badmodet nu och vad som säljs i butikerna. Modellen nedan verkar vara den stora hiten. Dock inte min höjdare även om jag tycker den är snygg. Det verkar som att starka färger, randigt, prickigt och rutigt är hett mode just nu!

Baddräkt

Förra året köpte jag en baddräkt, något jag inte gjort på väldigt länge. Jag tycker baddräkt har börjat bli hett igen och det finns så himla många varianter att välja på. Jag skulle verkligen rekommendera att investera i en baddräkt!

Massa olika sorters baddräkter! Alla är från Asos.com

Baddräkten som är kusin med västen. Vill du verkligen visa att du är en elegant kontorsråtta är detta baddräkten för dig. Du ser helt enkelt påklädd ut. Asos.com

Betyg: CoolCoolCoolCool

´

Lite besviken på mig själv att jag inte kollade hur denna baddräkt ser ut bakifrån, det skulle vara kul å veta. Denna drar garanterat till sig uppmärksamhet. Inte min favorit. Men den var annorlunda och därför fick den vara med. Något till punkaren kanske?? Asos.com

Betyg: -

Denna modell har jag själv så därför borde jag väl gilla denna. Men nä den är långt ifrån lika snygg som min. Frågan är om man ska säga att detta är en bbaddräkt eller bikini? Den sitter ihop vilket inte en bikini gör.. men den har stora hål för att vara en baddräkt. En halv baddräkt helt enkelt ;)  Asos.com

Betyg: Cool

50-talet är tillbaka! Som en miniklänning finns nu baddräkter som skymmer lite extra hud. Du kanske inte får så fin solbränna men helt klart en väldigt söt baddräkt. I like! Asos.com

Betyg: CoolCool

Visst känns det som om baddräkten är lite disco / rock, popstil. Skulle du befinna dig på ett badhotell över nyår skulle denna vara toppen som festplagg. Eller om du skulle se eurovision song contest på stranden. Ibiza- baddräkten nästa. Asos.com

Betyg: CoolCoolCool Helt klart stranden itne badhuset!

 

Vill du dra uppmärksamheten ifrån bikinilinjen så se till så du inte har raggarsträng. Haha. Skämt å sido så är denna väldigt snygg. Är den svart eller är den i jeanstyg? Väldigt snygg helt enkelt! Baddräkt från Asos.com

Betyg: CoolCoolCoolCool

Sen finns de gamla heliga badkläderna också som alltid funkar. Här från Halens.

Betyg: CoolCoolCoolCool

Skrivet 2009-05-05 15:38:00 by Marlene

Permalink | Kommentarer (0) | Post RSSRSS comment feed |

Kategorier: Sommarmode 2009

Taggar: baddräkt, badmode, bikini, badkläder, 50-tal badmode

Just nu värderat 5.0 av 1 människor

 • Currently 5/5 Stars.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5